Loading...
Kosten 2018-07-28T09:33:09+00:00

Kosten

Als gespecialiseerde advocaat op het gebied van het ambtenarenrecht en subsidierecht hanteer ik een vast, maar zeer concurrerend uurtarief. Dat tarief wordt vooraf besproken en wordt verhoogd met 6% kantoorkosten en 21% BTW kosten.  Ik werk snel en efficiënt en cliënten blijken tevreden te zijn te zijn over mijn dienstverlening.  Daar komt bij dat ik de ambitie heb om elke zaak naar volle tevredenheid van mijn cliënt af te ronden. Pas als u tevreden bent, dan ben ik het ook. Indien een zaak in onderling overleg met uw werkgever of wederpartij afgewikkeld wordt, maken de advocaatskosten altijd onderdeel uit van die regeling. Indien het op een procedure is aangekomen, streef ik er naar die procedure voor u te winnen zodat u een proceskostenvergoeding ontvangt.  

Rechtsbijstandverzekering en vrije advocaatskeuze

Als u verzekerd bent bij een rechtsbijstandverzekering zoals bijvoorbeeld Arag, Das of Achmea dan heeft u recht op juridisch advies van één van hun juristen. Indien u liever ondersteund wil worden door een advocaat met als specialisatie het ambtenarenrecht of het subsidierecht, dan kunt u mogelijk een beroep doen op uw recht op de vrije advocaatskeuze. U kunt zich dan door mij laten ondersteunen, waarbij de advocaatskosten door uw rechtsbijstandverzekeraar worden betaald. Neem gerust contact op om hierover te overleggen.

Kosten laag inkomen

Als u een laag inkomen heeft, dan kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Dit betekent dat de overheid een groot gedeelte van de advocaatskosten betaalt. U betaalt een eigen bijdrage, die afhankelijk is van de hoogte van uw inkomen. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.rvr.org

Avada WordPress Theme